FR - EN - NL

Immobiliën agentschap Régine Villedieu
5 sterren service voor iedereenKopers :
Elke klant heeft een persoonlijke contactpersoon, samen maken we specificatie van het onroerend goed dat u zoekt om uw kans op het vinden van uw droomwoning te maximaliseren:
 • Aantal kamers, met of zonder tuin, grootte van de woonkamer, open of afgescheiden keuken, wel of geen terras, zwembad, tennisbaan, garage, parkeerplaats(en). Enkele mogelijkheden die u worden geboden...

Wij zijn te uwer beschikking voor:
 • Het aanbod van vastgoed
 • Persoonlijk advies
 • De prijsonderhandelingen
 • Permanente bijstand tot aan de verkoopakte
Om uw bezoek aan onze regio aangenamer te maken, bieden we aan u op te halen aan de Cherbourg Maupertus Luchthaven of aan het treinstation van Cherbourg.

Wij adviseren u graag betreffende hotels en restaurants en maken met plezier uw reserveringen, zie onze partners.

Om onze uitgebreide dienstverlening te garanderen, heeft het agentschap de beschikbaarheid over interne maar ook externe expertise, door middel van een netwerk van experts en partners in de verschillende, aan vastgoed gerelateerde, activiteiten:
 • boekhouders en fiscalisten, notarissen, advocaten, erfgoedspecialisten, bankiers, investeringsbureaus, makelaars, verzekeraars, diagnosedeskundigen, architecten, ontwerpers, decorateurs, ontwerpers van meubelen en eigentijdse objecten, kunstgalerijen, schilders, kunstenaars, fotografen, wellness-specialisten, verhuizers ...
Wij bieden een diversiteit aan diensten aan (offerte-aanvragen, opvolging van de werken, afspraken met lokale autoriteiten, hulp bij verhuis, contracten elektriciteit, water, Post ...)Ondertussen kan u ons aanbod hier bekijken.

Verhuurders :
Sinds 2010 levert makelaar Régine Villedieu ook haar diensten voor verhuur en beheer. Zoek niet verder voor de verhuur en het beheer van uw vastgoed ! Immobiliën agentschap Régine Villedieu, dienst verhuur, verhuurt en beheert niet alleen in de omgeving van Cherbourg maar over gans Frankrijk. U vindt meer informatie in onze sectie beheer.

Huurders :
Immobiliën agentschap Régine Villedieu, dienst verhuur, biedt appartementen en huizen te huur aan. Om uw verwachtingen te toetsen aan ons uitgebreid aanbod, verwijzen we u graag naar onze aanbiedingen ‘te huur’.

Eigenaars :
Uw vastgoed is uniek ! Daarom zet makelaar Régine Villedieu alles op alles om het te verkopen.

U wilt graag een waardebepaling van uw eigendom ? Wij zijn experts in schattingen, dus aarzel niet om een afspraak te maken ! Negen op de tien eigendommen worden verkocht volgens de geschatte prijs. Zie waardebepalingen

Wij doen de verkoop van elk type onroerend goed in een straal van 40 km rond Cherbourg. Prestigieuze villa’s, kastelen en landhuizen in heel Normandië. En ook appartementen en herenhuizen in de binnenstad van Parijs en Neuilly sur Seine.

Om uw eigendom te verkopen, werken we met de meest geconsulteerde sites voor onroerend goed. En met gespecialiseerde pers zoals Belles Demeures, Lux Résidence, Propriétés de France of Demeures et Châteaux voor uw prestigieuze eigendom.

Zoals u merkt hebben de sociale netwerken geen geheimen voor ons… Het is noodzakelijk de verkoop van uw eigendom te communiceren, maar het belangrijkste is de ondersteuning bij het overleg met de potentiële koper En we zijn er van overtuigd dat die potentiële kopers aanwezig zijn op de belangrijkste sociale media .... Nieuwe technologieën zijn van groot belang ! Sinds 2012 heeft het cherbourgeoise agentschap Régine Villedieu haar eigen mobiele applicatie voor smartphone en iPad, zie onze pagina applicaties.

Voorstelling van uw vastgoed
Om de waarde van uw eigendom te etalleren, maken we er een echte fotoshoot van. We gebruiken professioneel materiaal om uw eigendom optimaal in beeld te brengen. Het objectief van de foto’s is de waarde en de grootte van het vastgoed te accentueren ! Wij zijn één van de eerste vastgoedmakelaars die met semi-luchtfoto’s werken !

We worden regelmatig geïnterviewd door websites en tijdschriften zoals Logic Immo, Demeures et Châteaux (le Figaro magazine), la Presse de la Manche, la Manche Libre, la Radio Tendance Ouest… De groeiende bekendheid van ons agentschap levert u alleen maar meer contacten en prospecten op.

Het menselijk contact en de kwaliteit van onze dienstverlening in de begeleiding van onroerend goed projecten zorgt ervoor dat we een bevoorrechte relatie opbouwen met onze klanten en dit ook na het verlijden van de akte bij de notaris.

Door dit wederzijds vertrouwen, worden onze klanten onze beste promotors bij hun familie, vrienden en familie.

Wij staan te uwer beschikking voor :
 • De schatting van het te verkopen vastgoed.
 • Het advies betreffende de verkoop.
 • Het maken van een fotoreportage van uw eigendom.
 • De selectie van de potentiële kopers.
 • Het afhandelen van de verkoop.
 • De promotie van uw goed (uitstalraam, pers, internet …)
U had reeds meer dan 1.600 maal vertrouwen in onze service ! Dank daarvoor !

Verkoop onder particulieren: wilt u de transactie concretiseren meteen na het bezoek van de kopers? Ook daarvoor kan u op ons rekenen! Wij realiseren uw compromis ‘expres’, zelfs als we niet betrokken zijn geweest in de onderhandelingen, mits beschikbaarheid van alle noodzakelijke documenten. Om het even welke dag van de week !