FR - EN - NL

De correcte waardebepaling van uw eigendom
In Cherbourg in Cotentin


Alle eigendommen worden verkocht… als ze aan de juiste prijs worden aangeboden ! Een vastgoed aan de juiste prijs verkoopt en verkoopt snel!

Prijs, evenredig aan kwaliteit !De prijs is het kapitaal dat u heeft geïnvesteerd in de aankoop van het goed en de meerwaarde die u heeft gerealiseerd (keuken, sanitair, aankleding, comfort,…), waar we zeer ver in gaan. Dit is de waarde. Het bedrag dat de potentiële koper bereid is te investeren in uw eigendom. Om dit te bepalen voeren we dus een schatting uit.

Een nauwkeurige en objectieve beoordeling van een woning is een essentiële stap, eigenlijk de belangrijkste in een vastgoedtransactie, zowel bij verkoop als verhuur, omdat geen twee woningen gelijk zijn.

Dit gebeurt aan de hand van verschillende parameters : de locatie van de woning, het panorama, ligging ten opzichte van de zon, het volume van de verschillende plaatsen, het plan, de algemene staat van het gebouw, de voor- en nadelen (terras, balkon, parkeerplaats, lift, zwembad, enz.…).

U wilt een gepersonaliseerde schatting van uw eigendom laten maken ? Wij zijn experts in taxatie van onroerende goederen, aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak !

Onze ploeg staat klaar om een snelle en correcte beoordeling van uw vastgoed te maken : appartement, huis, gebouw, landhuis, woning aan zee, herenhuis, loft, parkeerplaats, garage, bouwgrond, villa, herenhuis, boerderij, kasteel, vakantieverblijf …
We ontwikkelen een relatie met onze Franse en internationale klanten, die de vertrouwelijkheid garandeert van waardebepaling en transactie.

Negen op tien eigendommen worden verkocht aan de geschatte prijs ! Maar opgelet : de markt van onroerende goederen is constant in beweging en daarom is het resultaat van schattingen beperkt in tijd !

De verkoper beslist altijd over de verkoopprijs van zijn eigendom, maar als hij beslist de prijs hoger dan de geschatte prijs in te stellen, moet hij rekening houden met de kans dat de verkoop langer op zich laat wachten, in Frankrijk gemiddeld negentig dagen.

Om een idee te krijgen van de waarde van uw eigendom, kan u de online-module gebruiken voor het schatten van vastgoed, in samenwerking met het Internationale Instituut voor Waardebepaling. Maar hou rekening met het feit dat de prijzen indicatief zijn en sterk kunnen variëren in functie van de kwaliteit van uw woning ! Voor een correcte schatting, aarzel niet ons te contacteren !

Vastgoedschattingen in Cotentin en in Parijs !

Immokantoren, makelaars en notarissen bieden gratis schattingen aan op eenvoudig verzoek. Dat is een zeer effectieve manier voor hen om contracten binnen te halen.

Maar men moet argwanend zijn omdat sommige van deze ‘professionals’ niet aarzelen om de prijs op te blazen om u een contract te laten afsluiten met hen, in plaats van bij een concurrent.

Weet dat sommige onderhandelaars worden vergoed per afgesloten verkoopcontract en zelfs maandelijkse quota te halen hebben !

Uw verkoop hangt hier van af !

Deze praktijken worden niet toegepast door kantoor Régine Villedieu.

De prijs :
  • De prijs moet in balans zijn met de markt… Daarom bieden wij gratis schattingen aan.
  • Het is noodzakelijk om de correcte marktprijs te handhaven.
  • Een te duur vastgoed verkoopt niet… zelfs niet aan vreemden !
  • Een eigendom dat lang te koop staat doet de geïnteresseerden twijfelen…
  • En als men de prijs moet wijzigen staat men minder sterk tegenover de potentiële koper.
  • Een vastgoed aan de juiste prijs wordt binnen de negentig dagen verkocht !