FR - EN - NL

Uw vastgoed adviseur
in Cotentin


View property
Maison vue mer à 100m de la plage
Oostkust Cotentin
475 090 € agentschappen inbegrepen

Uw patrimonium verdient alleen het beste !

Met ervaring in notariaat en vastgoed transacties start Régine Villedieu haar immobiliën agentschap in 2004 in Valognes, Normandië.

In 2005 verhuist ons bureau naar het historische hart van de stad Cherbourg. In het midden van het gemeenschapsleven, dichtbij het stadhuis, het verkeersvrije stadsdeel en de haven .

Het immobiliën agentschap Régine Villedieu is een onafhankelijke makelarij. Een ongeëvenaarde expertise ter zake moet ons in de mogelijkheid stellen uw vastgoed te verkopen, variërend van een appartement tot een landhuis aan alle soorten klanten, zowel Frans als internationaal.

Ons bureau is uw exclusieve partner voor de aankoop, verkoop, beheer of verhuur van onroerend goed zoals landhuizen, strandhuizen, stadshuizen, appartementen, lofts, parkeerplaatsen, garages, bouwgrond, villa’s, boerderijen, kastelen, herenhuizen…
Wij staan te uwer beschikking van maandag tot en met zaterdag, van 9h00 tot 19h00.

49, rue Grande Rue
50100 Cherbourg-Octeville
+33 2 33 95 19 57
+33 6 07 02 81 30


Dankzij onze exclusieve contacten met internationale onroerend goed deskundigen, verzekeren we uw aanwezigheid in Europa.

Bovendien steunen we op een internationaal, prestigieus netwerk dat zich uitspreidt over de hele wereld (o.a. Verenigde Staten, Japan, China, Rusland…).


Voorbeelden van verkocht vastgoed
 


Onze diensten